Vilken härlig dag!

Glad midsommar på er alla!!

I går firade vi Svensk midsommar här nere i Tyskland, för att vi inte kunde på Fredagen för att vi hade hemma tävlingar hela dagen i går. Så hela midsommarafton fixade vi inför tävlingen och kvällen tillbringade vi i stallet med att fläta hästar och packa. Men lite sommar stämning fick vi när vi fixade de sista inför fetsen, vi puntade vår fina midsommar stång och donade med de sista sakerna som vi hade kvar.

  Den börjar ta form!

Titta så fin den blev! Men den är inte klar, kommer mer bilder!

Åter till tävlingen, för ovanlighetens skull startade ja inte först utan som nummer 9 med S-Kimberley i en A för äldre hästar. Så de blev inte en jätte tidig morgon, res färden var inte så lång. Tävlingen hölls på en annlägning som vi brukar träna på, bara några minuter ifrån oss så de var inte någon tim lång resa. Väldigt skönt!

Kim var som hon brukar vara väldigt spänd och tittar på allt, ungfär som att hon aldrig hade varit där och att de var första gången hon var utanför stallets område. Vår dressyr var inte något jag skryter om fick notan 6,1. Men förhoppnings vis lär hon sig någon gång att hon inte nehöver vara så nervös. Hennes hoppning var helt ok var felfri. Hoppas hon har lärt sig nått till nästa helg då vi ska debutera CNC** i Danmark. Sen var de terrängn som gick på vår bana någon kilomer från vårt stall, så den var inte den svåraste har tränat hela veckan på banorna. Vi hoppapde över allt i en väldig fart, hindrena var inte så stora så Kim tyckte inte man behövde bromsa eller hejda sig innan dom. Men vi klarde oss utan att slå runt på nått hinder. I dag blev de inga placeringar för henne men hoppas på de nästa helg!
S-Kimberley

Så var de dags för dagens stjärna Franky Boy!!
Dressyren var jätte fin de ända ja inte var nöjd med var galopp, skritt övergångarna. Men allt annat var väldigt bra vi fick notan 7,7 och de blev en tredje plats för oss. Hoppningen var helt klockren han har aldrig hoppat så bra allt stämde perfekt en väldigt härlig känsla måste ja säga. Där fick vi notan 9,0 =) de var dagen högsta poäng, är lite stolt faktiskt =p Men den notan så vann vi hoppningn! Då var de bara terräng biten kvar, som gick helt prickfritt den med. Han kändes väldigt fin och hoppade väl över varje hinder, vår nota blev där 8,8 som räckte till SEGER! Sedan slår man i hop alla grenar till en kombinerad klassoch den vann jag och Franky =) Så hana dag var vädligt lyckad!

Franky Boy i full galopp!

Nu hade ja bara Casper kvar att rida med han red ja bara terrängen, det andra var lite för svårt för honom den lila bebisen. Han gick väldigt bra, de var fösta gången i hans liv han gick en terrängbana. Kanke femte gången han var på en terrängbana. Han hoppade allt men han hade väldigt mycket hemlängtan. Så mot de hindrena som stod ifrån stallet gick de väldigt mycket slalom, men när han väl var frame vid hindret hoppade han jätte fint. Och de hindrena som stod mot stallet hoppade han väldigt fint på, så ja tror han kan bli bra den här hästen jag hoppas på de. Han behöver bara mer rutin och någon han kan lita på.
Casper

Sen när allt var klart både uppe på terrängen och i stallet med alla hästar, så var de bara tt svira om till fest kläderna och börja förbereda vår midsommar fest! Vilket blev ganaka sent men alla var nöjda och glada efter tävlingen och vi hade mycket att fira. Sara, Sofia och Jag skulle visa våra tyska väner hur vi firar midsommar i sverige, vilket vi lyckades väldigt bra med tycker ja. Först åt vi Sill och färsk potais och grillade, de var väldigt gott efter en hel dags ridande utan mat. Och själv klart kom de små nubbarna fram också!

Men ingen midsommar utan dans runt midsommarsången, så vi svenskar satte i gång och börja sjunga och dansa runt vår fina midsommarstång. De andra trode inte vi var kloka när vi hoppade omgring där som små grodor runt ett hinderståd som vi hade klätt med björkris!
Dans rund vår fina midsommarstång, är väldigt nöjd med den!

Men efter en stund när de hade sett hur vi gjorde vågade sig några av våra tyska gäster sig upp och inta dansgolvet, vilket var för kvällen en gräsmatta. Efter dansen så fick vi dom till att sjunga våra svenska snapps visor också, mycket fin sång måste ja säga! Efter en härlig kväll med roligt sällskap och svensk musik, så var vår midsommar fest över. Några gick hem medans andra tog en sväng förbi tält partyt som var i Shafflund inte långt i från där vi bor.

Kort och gott denna dagen blev en väldigt lyckad dag!


Tre tjejer som är nöjda med sin midsommar fest!



 

Kommentarer
Postat av: mammaberg

Kul att läsa :) Ha det så bra tjejer

2009-06-21 @ 22:47:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0