Sjuk =(

Hej hopp!!!

Sitter och snörvlar i soffan med en kopp te och en nybakad bulle som min mamma har bakat. Måste hitta lite krafter till i eftermiddag, när de är tävling i Forserum. De är Cravall och Casper som ska gå 100-110 hoppning. Hooost hoost nu kom en host attack igen de är inte skönt i halsen =( Kunde inte sova i natt för att de kändes som mina öron skulles sprängas!! Måste gnälla lite =P

I Måndags så var jag i Falkenberg hos Anne Persson och tränade dressyr med Loppan. De gick kanon bra! Hon fick henne att släppa sina spänningar, som hon lätt kan sätta emot när hon inte riktigt vill arbeta. Så de känns toppen inför tävlingen på Lördag. Då bär de av mot Skåneland, då är de Jullans och Loppans tur att åka på en liten tripp. Jullan ska gå sin fösta fälttävlan, hoppas de går bra. Men allt kan ju hända med en 5-åring =) Loppan ska gå en CNC 2*. Vill verkligen att de går bra, alla tävlingar med henne nu är super viktiga inför EM!!

Har hittat några blider från Bredeenek =) Här är en av dom!!

I går skulle Jullan åka till Tranemo på terräng träning, men de blev inget av de för de regnade alldeles för mycket. Så de blev en vända till Boxholm i går kväll. Jullan var lite spänd och tittade väldigt mycket på allting. Men inte så konstigt, hon har ju inte varit med om så mycket här i världen. Vatten, stockar och upp hopp gick kanon bra inga problem där. Men sedan var de där med nerhopp, de tyckte hon inte riktig om. Men till slut så hoppade hon på upp och ner på alla ställen de gick =) Som sakt de kan gå hur som helst  på Lördag!!

Fina Jullis =)

 

Glömde nästan skriva om hur de gick på genrepet med Heaven. Hon var jätte duktig nästan hela dagen... Hon gick rakt in när vi skulle åka, stod helt blixt stilla när vi körde. När vi kom fram var vi lite tidiga så hon fick vänta några minuter i transporten. Även där var hon lugn. Hon var super fin inne på banan, hoppade jätte bra. Vi har inte löshoppat henne jätte många gånger men hon viste precis va hon skulle göra och gjorde de jätte bra. Efter de red jag henne på ute banan för och visa henne den. Där var hon kanon fin, galopperade igenom vatten till och med =) Men sen tyckte hon att hon inte behövde vara duktig längre...När vi skulle lasta och åka hem så fick vi se en annan sida av Heaven. Efter en timme av blod, svet och tårar gick hon rakt in helt av sig själv som om inget hade hänt!! Man slutar aldrig förvånas över dessa djur!

Heaven i ridhuset hemma=)

 

Nä nu ska jag snart äta och packa lite inför tävlingen!!

Tack!!




Kommentarer
Postat av: petrus

lycka till i skane und vor allem gute Besserung

2010-05-14 @ 13:07:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0