Slutet

Veckorna och dagarna bara springer iväg, det är redan torsdag och dessutom har jag snart gjort 4 veckor av 5 på min praktik =) Nästa vecka går jag bara 3 dagar! Väldigt skönt!!! Efter det ät det bara en 5 veckors kurs kvar sen sommarlov!!! I 3 år har jag pluggat vart har tiden tagit vägen det har gått super fort, vilket är jätte skönt 3,5 år kändes VÄLDIGT längre när jag började men snart är jag utbildad förskollärare!
Igen som var fick Leo komma ut på tävlingsbanan. Mantorp blev årsdebuten för honom. Började med en 90klass vilket gick som en dans. Lite spänd i dressyren mest för att han tyckte det var roligt att komma ut tror jag =) Men fina 48straff blev det ändå och en felfri hoppning och terräng, så vi slutade på en 5:e plats. Nu till helgen ska han han debutera 120 hoppning spännande spännande !!!
Flingan och Olga var även dem ute på äventyr! Pay & Jump i Svarttorp blev det för dem. Man är alltid lika förväntans full och spännd på hur de yngsta ska reagera och uppföra sig när de kommer bort för första gången. Men dessa två godingar skötte sig utmärkt både inne på banan och med allt nytt runtomkring! Plus var ju att de satte felfria rundor båda två =) Roligt att se deras utveckling i år!
Alla dessa fina bilder har Kenth tagit. Han är en supportande och engagerad fälttävlans pappa till Sandra Gustafsson. Tack för många fina bilder =)

Fullrulle

Veckan är i full gång med hästar och praktik och äntligen lite gym !! Denna veckan är det bäbisarna som står i fokus Leo räknas till dem också ;) Leo ska gå sin första fälttävlans start på lördag i Mantorp och Flingan och Olga ska gå Pay & Jump i Svarttorp på söndag. Det är härligt med dessa kontraster, ena stunden rider man svårklasshästar och andra 4-åringar som ska lära sig att gå rakt och ta en galoppfattning =) Är lyckligt lottat över att få rida så fina hästar på så många olika nivåer, det stärker min ridning!!! En liten film på Flingan (Box Compromiss)

Tågarp

Två helger i Tågarp är avklarat måste börja med att berömma alla inblandade en mycket välordnad tävling med fina banor :) Synd bara att mina resultat inte blev så lyckade ! Heaven gjorde en bättre dressyr än sist vilket är plus men fortfarande mycket att jobba på. Hennes hoppning var inte godkänd då hon drog ned sig två bommar. Hon kändes inte helt fokuserad vissa språng medans andra var super fina. Terrängen var väldigt mycket bättre än sist vilket kändes jätte skönt, var lite orolig efter förra helgen :p Gick i  för att göra em lugn och fin runda vilket vi lyckades med galant :) Loppan ja Loppan, inga underverk hände i dressyren men efter en felfri och plättlätt hoppning har jag förlåtit henne alltid samma visa!! Dessutom leker hon runt terrängbanan så hon är ju förlåten efter sina synder i dressyren. Den ständig frågan kvarstår... Ska hon få en skans till ???? Hon är anmäld till 3* om en månad kan inte bestämma mig om jag ska starta henne eller åka på hoppmeeting?! 

Ja ja nu lämnar jag det för att titta på min vän Pontus Hugosson som ska vara med i Bonde söker fru :) Ni singlar där ute, där har ni ett kap ;)!!! Hade jag inte redan hittat min andra hälft så hade jag skrivit ett brev ;) 

Årsdebut

Gårdagens fälttävlanstävling slutade inte som planerat. Hade med mig en lite  (läs mycket, väldigt mycket ) över laddad häst!! Tanken med denna tävling var att rasta av Heaven inför nästa helg då hon ska gå 2*. Heaven var väldigt laddad och glada för att utomhus säsongen är igång :) Vilket resulterade i en spänd dressyr då Heaven blev väldigt kort i halsen och kort gången så det blev inga höga poäng. Hoppningen gick undan så en bom föll... Terrängen ja terrängen slutade inte som vanligt då Heaven tog befälet. Bettet som jag testade var inte det bettet som jag söker, dessutom gick martingallen sönder så de hände ungefär inget när jag tog i tyglarna.... Mitten av banan så gjorde vi en liten volt och började om på ny kula med en betydligt lugnare tempo som jag bestämde över :) Så sista delen var jag nöjd över och Heaven hoppade fint. Denna vecka kommer det att fokuseras på att hitta ett bett!! 

RSS 2.0