Sammanfattning =)

Hej på er igen...

... de var länge sen sist men nu har jag tagit tag i mig själv och tvingat mig att skriva. Nää självklart tvingar ja mig inte att skriva, de gör jag för jag vill de. Men ibland finns de inte så mycket tid till de eller kankse är de så enkelt att de inte finns nått och skriva... !?

När de gäller tävlandet så har jag hunnit rida några st. Jullan min 4-åring har gått sin första riktiga hopptävling och hon var jätte duktig. Första klassen som var en 90cm gick klockren. Hon kom in i ridhuset helt ensam, tittade upp på läktaren och kollade lägget, sen var de bara att köra. De blev en nolla =) 100cm var hon laddad, de kändes lite som att hon tyckte att hon kunde de här nu. Då blev hon lite lång och rev två men hon var super fin. Hon är tacksam för allt man gör med henne. De man ber henne om gör hon med glädje. Jag kan ju passa på att lägga in att hon är tillsalu. Som om de är någon som söker en härlig häst att jobba med i framtiden så är ni välkomna.

Jullan ute och galopperar på fältet!

Loppan och Casper har också varit ute på ännu en tävling. Denna gång fick de hoppa en klass var, Casper gick 120cm och Loppan 130cm. Casper var jätte lugn och fin kanske lite väl lugn, fick lite undertempo in i en kompination så han stannade. Sen när vi kom igen var han spänd så han rev och då blev de lite panik i honom så då stannade han på nästa hinder också. Han är väldigt känslig när de gäller hoppning, så nu blir de träning på små hinder så han få tillbaka sitt självförtroende.

Caspon i sommras

Loppan där emot gick som ett spjut, inget undertempo här inte =) Hon hoppade väldigt fint, vi var nolla i grunden och de är det jag är intresserad av till hoppkvalen i fälttävlan. Men jag gav mig in i omhoppningen också men rev ett. De var de ända dåliga språnget på hela banan. Jag är så stolt över min lilla hoppehäst =) Så nu får både Hon och Caspino ta de lugnt ett tag, tills hård träningen drar igång igen till nästa säsong.

Loppan för länge sen =)

Nu är de inte långt kvar till Ryttar galana! Jag och Peter åker upp på torsdag till Stockholm. Sen kommer vi tillbringa hela kvällen inne i Globen och ha jätte roligt. Med god mat, vänner och härlig underhållning sen hoppas jag naturligt vis på ett pris =)

Nä nu måste jag gå och ta hand om min bror som kommer från skolan! Sen blir de sladda ridhuset och i kväll blir de träning för Björne Karlsson med Jullan sen blir de en behövlig vila för henne också. Då får ju jag också passa på att vila upp mig =)

Hej på en stund! Låvar att komma med en rapport efter Galan!!!


Ryttargalan nästa =)

Hej på era alla där ute!

Nu äntligen har jag fått lite tid att skriva min första blogg i från Sverige! Trodde ja skulle få lite lugn o ro när ja kom hem men inte de, direkt sätter de mig i arbete och allt ska göras som inte har gjorts på ett år =) Jag har redan hunnit med att  göra massa saker på den tiden jag har varit hemma. Vi har varit i Boxholm och testat Jullan och Casper på terräng banan detta gick väldigt bra. Jullan som är ett 4-årigt sto som vi har haft här hemma under året, har aldrig gått på terränghinder tidigare var jätte duktig. Med lite drag hjälp Karin i från stallet, så hoppade hon allt i från stockar till gravar och vatten. De kan nog bli nått av henne också de tror ja =). Sedan var de Capers tur att få titta in den nya banan som han tyckte var lite läskig i början. Men sen när han fått titta in sig lite på allt runt omkring gick de som en dans och han hoppade allt jätte fint. Jag var lite orolig för de nya vattnet som han aldrig sett innan, men de gick de med utan problem.

Jag och Kimberley

Sedan har jag hunnit vara i Ullared TVÅ gånger! Ja, Jag erkänner jag är en Ullareds nörd =p Men de är alltid lika roligt att gå där och plocka på sig massa roliga saker! Och faktiskt så köpte jag inget onödigt, om ni frågar mig =)
Andra gången var jag där för att träffa Sara i från tyskland som var hemma på lite semester och
passade vi på att ta en hel dag i Ullared. De är alltid lika roligt att träffa dig vännen!

Har hunnit med att tävla två hästar i helgen också, detta gick jätte bra. De var Loppan och Casper som fick gå en hopptävling för att få lite hoppkval till nästa säsong till fälttävlans tävlingarna. Casper har klarat av sina kval nu för CNC* klass och de var skönt att få de avklarat. Loppan var tvåa i 120, tänk att den terränghästen kan svänga så snävt och slå hopphästarna, lite roligt tycker ja=) Jag debuterade även 130 fick tyvärr två rivningar, men är jätte nöjd med henne. Så vi är kvalade till CNC** klass även de är skönt att ha fixat.

Kimberley och jag

Nu har jag fått order om att sladda ridhuset, så nu måste ja ut och jobba!

Jag glömde ju nästan de roligaste som har hänt på länge. Jag är nominerad till Morgondagens stjärna i fälttävlan 2009. Detta hade jag inte änns kunnat dröma om, de är helt otroligt så nu blir de ryttargala i november . Lite roligt att få klä upp sig fint och känna sig lite duktig =)

Men har de bra tills vi ses igen, ska försöka skriva oftare!

Hej hopp i galopp!!


RSS 2.0