Morgondagens stjärna

Tjena!

Nu är jag nästan färdig packad, inför min lilla mini semester i huvudstaden. I morgon åker jag och Sara Nilsson som jobbade hos Peter i Tyskland samtidigt som mig, upp till Stockholm. Vi ska först ha väldigt trevligt på Ryttargalan i morgon kväll, sedan ska vi bara vara "tyrister" =) Under Ryttargalan kommer priset till bland annat Morgondagens stjärna att delas ut. Jag är nominerad till detta pris, så de kommer var jätte spännande under kvällen.


Här är vi båda två =)

Kan berätta lite om hästarna här hemma. Alba har varit på sin första hoppträning. De blev en sväng till Riddersberg för lite hoppning för Björne. Hon var super duktig, hoppade jätte fint och avslappnat. Är lite stolt över min lilla fula ankunge! Ska bli jätte roligt att komma ut på terräng tävlinngar nästa år.

Loppan har börjat att komma i gång lite efter en lång och härlig vila efter SM:et. Vi var ute och galopperade i snön i går, de finns nog ingen häst som älskar snö så mycket som min Loppis =) Hon är helt galen när hon kommer ut i hagen. Slänger sig i snön och försöker kasta upp snön på sig ser de ut som =D


Här är Loppan förra vintern, känns inte som de var så länge sen vi hade snö och månag minusgrader...

Nu ska ja lägga mig så jag är pigg i morgon =P

Hade bra så ses o hörs vi!


Jag lever =)

Hej alla!

De var längesen sist, men äntligen har jag tagit mig tid. Tid som jag ska berätta lite om vad jag har gjort de sista. De har blivit väldigt mycket unghästar de senaste veckorna. De har både hunnit komma och de har hunnit åka men ska berätta lite om alla.

Kan börja med att berätta att jag är nominerad till Morgondagens stjärna i fälttävlan. Resultatet kommer visas under Ryttargalan i Globen den 25/11. Jippi en hel helg i huvudstan!!Nu till vardagen!
För tillfället har jag 7st hästar som jag rider dagligen. Hästar i alla åldrar, men mest unga fina hästar. Loppan har haft lite semester efter SM:et. De var hon värd =)
De senaste veckorna har jag fokuserat på 2,5 - 3 åringar, både mina egna och andras.

Kan börja med Heaven vår egna 3-åring som gick 3-års testet i våras med fina resultat. Nu är hon intagen från bete och vi har börjat jobba med varandra. Hon känns super fin och har en väldig vilja framåt och en moter jag gillar ;) Små hinder har vi skuttat över också utan problem!

Sedan har vi Millan en jätte fin 3-åring som jag har ridit in åt ägaren Ewa Fredriksson. Hon åkte hem i helgen efter en månads träning på Stall Stommen! När hon kom hade hon haft en människa som hade hängt på henne. Efter lite träning gunde hon skritt, trav och galopp och mitt arbete var slut. Nu kunde jag överlämna henne till nöjd ägare.

Sunna är en liten fin 2,5 åring som ägs av Ninni och Olle Kindberg. Min uppgift med henne är att hon ska kunna skritt, trav och galopp när hon åker hem. Nu har vi travat på henne i några dagar, så de går framåt.

I helgen åkte också Coriano "Brolle" hem och då kom istället en 3-åring som Åsa ville jag skulle rida in. Själv klart säger jag, de är alltid lika roligt med nya fina hästar som man kan börja jobba med. Detta lilla sto heter Zaragosa. I dag har hon haft sadel och blivit långerad (ingen aning om hur de stavas) detta var stort för henne. Vi kommer jobba vidare hoppas jag kommer upp snart på henne =)

Har tyvärr inga bilder på desa nya hästar men de kommer tror jag!

Kan visa bilder som blickar tillbaka på min fina säsong =)

Längtar så tills säsonger drar i gång igen!!

Måste berätta också att Alba min fina 4-åring Loppans syster, har blivit super duktig. Efter all sadeltvångs beteende, är hon nu jätte duktig. Vi har börjat hoppa och jobba på våra brister, så hon kan komma ut på tävlings banorna nästa år. Hoppas hoppas att hon håller och är snäll mot mig, tror verkligen på henne =)


Härliga Alba på sin första tävling!!

Nu tror jag att de får vara nog för i dag, hoppas jag kommer skriva lite mer framöver =)

Hej hopp på er alla där ute i snö yran =)

RSS 2.0