Sommaren 2011

Hej!

Sommaren börjar gå mot sitt slut och höst närmar sig och med det är snart fälttävlans säsongen slut. Vilket är lika tråkigt som alla år. Jag har några tävlingar kvar. Finalerna i Breeders är kvar och några utomlandtävlingar. Men sen är det över för det här året. Som vanligt har det gått väldigt fort och det har varit en häktisk sommar. Tävlingar varje vecka. Men det har get goda resultat; Heaven 4-år har lyckats kvala till semifinal i hopp Bredders och gått till Final i fälttävlan. Alba 5-år har kvalat till finalen i fälttävlans Bredders. Figge har nollat sin 90-100cm och är nu färdig för störe uppgifter. Capitis har fått sina placeringar i CCI2* och är klar för 3* nästa år. Loppan har visat att hon är den perfekta terränghästen. När hon klarade den svåra CIC3* World Cup banan i Malmö för några veckor sen, desutom med en toppen tid.

Det var mitt tävlings år i korthet =)

Jag och Peter har hunnit med lite annat också under sommaren. Tex, har vi gjort i ordning kontoret, som jag fick bestäma hur det skulle se ut. Då förstås blev det vit och rosa =) Sitter där just nu och skriver.

Se så fint det är =)


Föra veckan var vi i Grebbestad för semester. Vilket vå båda behövde! Det var jätte skönt att vara där som vanligt. Skönt att bara ta det lugn och strosa omkring. Under helgen kom Emil och Sandra upp och hälsade på vilket var väldigt trevligt.


Två knäppa typer vi mötte uppe på berget =)

Innan vi tog upp båten, så blev det en liten åktur =)Vi var ute och åt en kväll sedan blev det lite praty på Terrasen =)

Tänkte jag skulle försöka hålla den här bloggen lite mer uppdaterad, nu är det tunar ut på tävlingar. Men får se hur det går med det jag har ju inte varit så duktigt hittills.

På fredag åker jag och Peter till Tyskland för att titta på EM i fälttävan med Mellantruppen. Det kommer bli kanon kul och ge så otroligt mycket inspiration till EM 2013 när det går i Malmö. Man har ju drömar ;)

Tänkte avsluta med lite bilder från några tävlingar.


Capitis innan dressyren i Malmö CCI2*


Alba i Flyinge

Heaven innan hennes bästa dressyr som gjorde att det blev en 3:e plats i Flyinge =)

Fagott på sin första 100cm

Dressyrhäst kan han också bli =)

Han hoppar bra också =)'

Fagott är till salu om det är någon som letar häst !

Nu får det vara bra för idag. Ska till stallet och rida de sista hästarna och i kväll blir det hoppträning för Björne med Capitis!

Ha det så bra tills vi ses igen =)

RSS 2.0