Vår och sol =)

Tjena !!

Solen börjar komma fram mellan molnen!
Plusgraderna börjar höjas!
Snön är nästan borta!

VÅREN ÄR HÄR=)

I går var permier får terräng träning. Fick två platser för Jan Jönsson med landslaget, nere i Skåne. Men tyvärr hade Caspitis slagit upp ett sår på benet så han fick stanna hemma. Men Loppan var taggad för terräng =) Träningen var på en bana utanför Flyinge. Marken var torr och fin så de vara bara att släppa lös hoppiloppan =)


Loppan upp ur vatten=)

Vi red många olika linjer både rakt och på böjt spår. Man känner sig lite ringroslig efter vintern. Men man kom igång rätt snabbt. Om inte jag var med, så viste Loppan precis vad som skulle göras.


Loppan viste precis hur de skulle se ut =)

Så härligt att att få komma i gång. Efter den lååååånga vintern. Nu vet man vad man har tränat och kämpat för hela den kalla vintern. Om tre veckor är de dax för första fälttävlans tävlingen, längtar jätte mycket. Nu känner man och vet man att även i år kommer de bli en härlig fälttävlans säsong =)

Måste även berätta att Jullan är såld. Hon åkte för en vecka sen till sitt nya hem. De känns jätte bra, hon hamnade hos en super härlig familj. Är helt säker på att de kommer ta var på hennes fina talang och ha jätte roligt men denna underbara häst.


Jullan på terrängbanan i sommras =)

Jullan på sin första tävling =)

Har varit och tävlat sen sita bloggen. Var i JFK med 4 hästar. Lördagen var de Albas debut för året. Hon fick gå en 95cm runda och gjorde de super bra. De föll en bom men de gör inget när man är så duktig när man går in och inte bryr som om vare sig läktare eller hinder =)

Söndagen var de Loppan, Jullan och Capitis som fick hoppa. Jullan var som hon alltid brukar vara nolla i både 110-120cm =) Capitis hade en rivning i 120cm och två ner i 130cm inte helt nöjd med hans hoppning. De få vara ok för andra trävlingen med honom. Men man måste vara nolla för att vinna ;) Loppan rev sista hindret i 120cm lite retligt men så är de. I 130 var vi nolla i grundern. Sedan hade jag tänkt att ta de säkert, men kunde inte motstå att gasa lite. Hon blev lite lång så de åkte några bommar. Men en 11:e plats blev de i alla fall. Första placeringen i 130cm =)


Min fina hoppe häst

På lördag ska jag ner till Skåne igen för ännu en terräng träning. Vad gör man inte för att få släppa galoppen och hoppa över stock och sten.

Nu blir de soffan och lite lugn och ro inna sängen hägrar!

Har två försäljnings hsätar i stallet. Cravall en 7-årig valack, 2:a på Breeders 2010 fälttävlan. Chalk n Talk en 15-årig valack, har mycket rutin på internationella banor i CIC1*-CCI1* fälttävlan. Två mycket fina och snälla herrar för fälttävlan. De kommer komma mer info om hästarna på stallstommen.se

RSS 2.0