Unghäst VM!

Nu har jag landat efter en mycket rolig och spännande vecka i Franska Le Lion under unghäst VM. Som ni har läst innan gjorde båda hästarna fina dressyr rundor. Heaven fick lite dåligt betalt men men är super nöjd att hon var ridbar inne på banan. Alba gjorde en av sina bästa dressyrtest, är väldigt nöjd över travarbetet där vi har haft mycket problem under året men hon satte skolorna på sista tävlingen =) Terräng gick KANON bra som ni kanske visste!!! Båda hästarna bara flög fram i terrängen och över de fina konstverken till hinder. Heaven var inom tiden utan att behöva rida på henne och trötta ut henne. Inget får den hästen att bli trött.... !!! Heaven var lite rädd för paraplyna i början av banan vilket resulterade i att vi kom helt fel in i första kombinationen. Här nedan kommer några bilder från B hindret!!
Vi kom i balans igen och fortsatte rundan utan problem =) Kan erkänna att jag var väldigt väldigt nervös till Albas terräng, trodde jag skulle spy fler gånger innan jag kom iväg och sen kände jag direkt efter några hinder att detta kommer gå bra. Hon var så super fin och helt med på vad jag ville inget spänd eller vinglig. Mot slutet av banan var jag så nöjd och även nervös över de sista komplexen så jag trodde jag skulle spy inge... När jag hade ett hinder kvar till mål.. ja då vad jag spy färdig för jag var så jävla glad att jag hade klarat hela denna bana..!! Några tidsfel drog vi på oss men vad gör det... =) Alba och jag kämpade verkligen för att komma i mål utan hinderfel och vi klarade det tillsammans =) . Den avslutande banhoppningen gick inte lika bra. Hästarna kändes väldigt fina på morgonen innan besiktningen och sprang upp fint. Även på framhoppningen var de fina ingen av de var i närheten av en bom! Väl inne på banan tror jag Heaven blev lite ställd på allt folk på läktarna och hon slutade lyfta på benen. Vilket gjorde att vi missade en placering... Efter Heavens platta fall, var det väldigt svårt att ladda om till Alba men jag försökte verkligen fokusera på hennes ritt och hon var fin på framhoppningen. Inne på banan hoppade hon väldigt fint i början av banan men sen när hon rev 6 och 7 tog luften slut i mig och jag åkte häst de sista hindren. Vilken resulterade i ett galopp språng mindre till tre kombinationen... ja ni kanske förstår vad som hände då... ja det blev plockepinn. men vi kom över sista hindret felfritt men även där ett galopp språng mindre än planerat. Jaja men men jag får vara väldigt glad över mina terrängrundor! det är ju ändå hästar vi håller på men allt han hända. Det var många stora namna som inte ens kom till banhoppningen. Jag får vara nöjd med att jag blev bästa svensk i både 6-års klassen och 7-års klassen. Det kommer fler bilder från alla grenar på båda hästarna =)

Dag 3


Måste bara säga att jag är så jäkla bra!! Två felfria rundor, en inom tiden :) Hur bra är inte de.... Heaven har hoppat upp ca 25 placeringar och ligger nu på en 13:de plats! Är så otroligt glad över Albas runda :) den ligger högt nu! :) Imon väntar en spännande banhoppning! Bilder från terrängen kommer ;)

Dag 3Dagen med stora D :) Terrängdagen är här och hästarna är laddade! Ska ut nu och gå Heavens bana en sista gång: )

Internet uppkopplingen är inte den bästa så inläggen blir lite hej och hå: )Dag 2


Dag 1 Unghäst VM

Heaven har gjort sitt dressyr test och hon gjorde de väldigt bra! Lite snåla med poängen tyckte jag 57 straff! Viktigast är ändå känslan: )

Har även gått båda terrängbanorna och de se fina ut! Kommer med bilder: )
Uppdatering! !

Ligger i sängen redan, är trött efter förra veckan. Skönt att den är över och en ny vecka har börjat. Tenta på ons men ändå känns de som att de kommer bli en vecka med mycket hästar och Frankrike i tankarna: )


Så här laddad var Alba i fredags när vi var uppe i Mantorp för sista terrängträningen för i år! Heaven var oxå med och båda skötte sig fint, känns skönt inför nästa vecka! !


I lördags var vi i Uddevalla på 50-års kalas. Blev lite bilrace med släktingarna på vägen upp: )!! Vår bil kom på en andra plats hehe!!!: )


Svea var inte lika fascinerad över crosstävlingen på Torsvik som jag var. Igår var jag och mamma med Alba och Heaven på min snabbaste tävling någon sin... 2 klasser på 1timme. Vi åkte kl6 upp till Linköping, kl 12 var vi hemma: ) Där mellan hann jag hoppa hästarna varsin runda. Strök mig i den andra för underlaget var så dåligt, ville inte riskera något... Istället red jag igenom dressyr programmen på en bana de hade uppställt: ) Perfekt! ! Eftersom jag var hemma så tidigt och jag ville inte sätta mig med tenta plugg, åkte jag till Torsvik för att titta på crosstävling: ) Mycket roligare! ! Blir allt mer sugen på att börja köra. För ta de när jag kommit hem från unghäst VM :)

Så här sov Svea hela em, natten och morgonen. Tufft att vara på crosstävling! ! (hon får egentligen inte vara i soffan)
RSS 2.0