Säsongspremiär

Nu har några av hästarna fått komma ut och lufta sig på dagens Pay & Jump i JFK. Det blev en lång dag när man rider 5 olika höjder med 3st hästar =) Men det är roligt att komma igång nu efter vintern, man ser lite ljusare på vintermörkret ;) Rosanna var först ut, hon har nu varit hos mig i 2 veckor så detta var hennes första start sedan 2012 så då hon har varit upptagen med att vara mamma =) Hon skötte sig super från att vi lämnade stallet till att vi var hemma igen. Nolla i första rundan och 2 ner i andra då kändes hon trött vilket jag absolut förstår!! Stod helt stilla i transporten medans de andra hästarna hoppade, lugn och fin mellan klasserna en riktig stjärna =) Har har startat sin nya tävlingskarriär strålande. Leo var nästa och han var lika super som vanligt han satte ribban högt inför säsongen med 2 felfria rundor =) Heaven var med och luftade sig och det behövdes verkligen, då hon var VÄLDIGT laddad och hoppade lika mycket mellan hindren som över. Detta förlåter jag henne lätt för när hon visar vilken stjärna hon är min fina Heaven. Det blev en felfri runda och en med ett ner då det gick liiiite för fort ;)

Hoppning på schemat

Idag har halva stallet hoppat vilket innebär Loppan, Heaven, Leo och Rosanna dessa fyra får även hänga med till JFK på söndag för att leka av sig innan alvaret drar igång :) 

Lyckades inte få in filmerna just nu, återkommer med dem. De fick bli en bild på Rosanna istället :) 

Idag blev det trav på denna fina stjärna Flingan (Box Compromiss ). Snart flyger vi fram över stock och sten ! Behövs bara lite vår först ;) 

Laddad

Känns som man har kommit igång igen efter vinter lugnet och hästarna är väldigt pigga och glada 😊 Till helgen blir de första resan för hästarna i år. Leo, Rosanna, Heaven och Loppan ska åka på en liten pay & jump för att känna formen inför de riktiga starterna 😄 


Det har även hänt lite med unghästarna då jag har skrittat på Flingan  (Box Compromiss ) och Olga har kommit igång efter vintervilan (läs livsvila) 😉  Nu är det verkligen ihög grad att få igång stallets 4 - åringar !
Leo har blivit av med björnpälsen 😊 vilket både jag och han nog tycker är skönt !

Alba!

Nu har vår fina, underbara och bästa Alba fått nya ägare. Det är tom i stallet utan henne, men är säker på att hon kommer få det toppen hos Sanna som är hennes nya ryttare. Vi kommer säkert träffa henne på tävlingarna framöver. De blir ännu en stor konkurrent att besegra ;)
Vi önskar all lycka till Sanna och Alba och hoppas de får tävla i många år tillsammans !

Nytt år nya möjligheter

Hallo  där ut:-)

Nu har de hänt en hel del:i stallet de sista dagarna! Kan börja med att fin fina Box Leo- 10 e, Jaguare Mail u, Box Qutie ue, Quite Easy har kommit tillbaka för vidareutbildning efter några månaders semester! Med sig hade han 2 kompisar ;) Box Compromiss- 10 e, Common Sense u, Lady Like KLT ue, Little Boy, hon är alltså syster med Leos mamma :-)  Hon fick föl 2014 så hon går i år som 4- åring och de kommer bli jätte roligt att få utbilda henne i år och se vad hon har har för fina kvalitéer! Rosanna - 06 e, Sandakan u, Rosina ue, Swift var ytterligare en häst som kom till stallet. Hon står hos mig som försäljningshäst, även hon fick föl 2014 så nu ligger fokus på att få upp grund konditionen. Alla dessa fina hästar ägs av Therese Örup som även äger Athena som står i stallet för utbildning :-)Jag är otroligt tacksam för att ha fått detta förtroende att rida hennes härliga hästar! Box Leo 

Box Compromiss

Rosanna

Lite suddiga bilder, de kommer fler inom kort! 


RSS 2.0