Påsk fika

Inväntar släkten som ska komma på lite påsk fika. Troligt vis blir det mycket prat om våra produkter i silverull :)


Här är några produkter från Silverull vill du se mer har vi en hemsida som man kan beställa produkter ifrån :)Påsk promenad

Har varit ute på en lång promenad med härliga vänner och hundar. Roligt att hinna med något annat än hästar och skola :) Det blev en fika paus med bullar och kakor i solen! I kväll står bastu och utgång på schemat :)

Härlig morgon

Var i stallet tidigt och släppte ut hästarna. Loppan fick sig en genom gång på hindren i ridhuset. Hon tyckte de var väldigt roligt att hoppa smalt och snett :) Nu ska jag ut på en lång promenad med tjejerna. Bonnie får följa med och leka av sig :)Loppan gillar inte att vara med på bild, tycker det är någon onödigt som vi människor jämt ska hålla på med ;)

Terränghoppning

Dagen i stallet har bestått av terränghoppning inne i ridhuset;) Kan man inte hoppa ute så får man ta in hindren ;) Hästarna var väldigt pigga på att hoppa de häckar och lite annat smått och gott som jag byggde upp. Loppan fick stå över idag hon får hoppa banan i morgon. Då kommer det komma bilder på banan ;) Men Alba och Heaven skötte sig kanon, känns som de vill ut på terrängbanorna nu. Happy och Stella fick nöja sig med att gå runt och titta på de konstiga hindren. De hoppade de vanliga hindren vädligt bra, känns att de utvecklas på rätt väg :)
Filmade alla hästar men får inte upp de just nu på bloggen. Måste sitta o titta lite på hur jag ska lyckas med de.

Det får bli en bild på Bonie istället ;)
Kall och lugn morgon

Uppe med tuppen, min kropp tycket att kl. 5.30-6 är en bra tid att gå upp när man har möjligt att sova :) Det positiva med att komma upp är att man hinner med väldigt mycket. Startade dagen med en lång promenad med Bonnie ute i den härliga och friska morgonen. Nu har jag stöddat och plockat här hemma, så huset fint inför påsken :) 
Lite vår fint med körsbärsris 
 

Dressyrtrim

Eftermiddagen i stallet har bestått utav dressyrtrim med alla 5 hästar. Alla kändes fina och gjorde sina läxor bra som jag har fått från min tränare ;)Nu är jag igång igen !

Hej på er!
 
Nu har jag tänkt att börja blogg igen, hoppas jag kan komma igång och skriva lite om mitt litidigv som fälttävlans ryttare och förskoletudent. 
 
Kan börja med att säga att jag och mamma har bytt hundar för en stund. Så nu blir det lång promenader tidigt på morgonen och sent på kvällen för att hålla igång både min och Bonnies träning :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu när man är uppe tidigt på morgonen har man väldigt mycket tid över, så det blev en sväng till gymet :)
 
 
 
 

RSS 2.0