Tävlingar tävlingar =)

Tjena =)

Nu så har jag satt mig ner för att skriva lite. Skönt och ha lite tid över  =)

Har precis kommit hem från dressyrtävling på JFK. Loppan, Casper och Caspitis fick gå ett Msv C program även denna gång. Mitt mål med denna start var att höja mig 10% från föra gången. De lyckades jag med Capitis han var super fin slutade på 63%. Så nu är vi även kvalade till Msv B. Inte för att jag har planer på att rida det, nu snart börjar ju de roliga =) Casper klarade nästan upp till målet, blev en ökning på 7% vi slutade på 58%. Han gjorde så gott han kunde, han behöver så mycket mer träning än vad jag kan ge honom. Så är de någon som vet någon som vill ha en super fin och snäll dressyr häst så hör av er! Loppan var som vanligt VÄLDIGT spänd men hon gjorde de hon skulle. De blev 58% med henne, de var 2% bättre än sist så de går åt rätt håll =)

Tyvärr har jag inga bilder från tävlingarna med filmer, så kanske de kommer upp senare!

Loppan i Stömsholm 2010. Snart börjar de =)


Casper i Sommras, De har hänt så mycket under vintern nu ser han ut som en riktig dressyrhäst, med en maffig nacke =)

Förra helgen var jag i ett soligt men KALT Värnamo för årets första hopptävling. Termometern stod på -22 när vi gick upp, då undrar man lite vad man håller på med. Men är de tävling så är de =) Då var de Loppan, Capitis och Jullan som fick följa med. Jullan gick unghäst 110-115cm var nolla i båda. Gillar den hästen super mycket, en helt underbar liten häst =) Hon är tillsalu så är de någon som vill ha ett ämne för Falsterbo och Breeders så är de bara att höra av sig. Loppan var så glad att slippa dressyrbanan, hon hoppade jätte bra. De blev en vinst i 115cm, tänkte nu måste jag visa vart skåpet ska stå. Så Loppan och jag var snabbast och de försökte vi med även i 120cm. Men då föll en bom, men hon var jätte fin min lilla Loppis =) Så härligt att rida henne, man vet precis vad som kommer hända och vad man ska göra i olika situationer :) Capitis var även han fin, lite spänande och se hur han var på hopptävling. De var vår fösrta start tillsammans. I 115cm var vi dubbel nolla som räckte till en 12:e plats. Även med han ville jag vinna 120cm så de föll en bom med honom också. Men de kändes bra för att vara första start.Loppan 09 i CCI2*


Jullan sommaren 10

Jag och Peter har fått en jätte fin inbjudan till Malins och Görgs bröllop som kommer vara på Gotland i sommar. Ska bli jätte roligt att få träffa dom och få en liten mini semester på Gotland =) Har aldrig varit där så de kommer blir super roligt ;)

Nu tror jag att jag måste upp ur soffan och blocka lite här i hemmet. Men de ser jätte härligt utanför fönstert solen kom precis fram. Men jag vet efter en dag på tävling hur kalt de är utanför dörren, så de blir nog mys inomhus istället =)

Nästa helg är de hopptävling på JFK på lördag och söndag, åter kommer med resultat!!

Hej på er ;)

Äntligen igång =)

Hej hej !!

Nu har förtsa hopp och dressyr träningnarna startat. Äntligen måste jag säga =) Skönt att få lite hjälp med arbetet man har jobbat med under vintern. Träningarna gick super så något rätt måste jag har gjort ;)

Hans var hemma i tisdags för lite dressyr tortyr ;) Nädå de gick väldigt bra! De var Capitis och Caspino som gick en genomgång. De var första gången han såg mig rida Capitis. Han har tränat Helen innan så han viste lite om honom. Alltid lite nervöst första gången och se vad han säger om honom. Caspitis var super fin och Hans tyckte mycket om honom. Casper var lite spänd men tillslut så blev han riktigt fin.

Tisdags kväll var de dax för Björne träning och de var Jullan som fick åka och hoppa lite. Hon tyckte nog de var riktigt kul att få komma i väg, för hon var super fin. Tränade på att få hästarna så mjuka och följsamma som möjligt och de passade Jullan som handen i handsken =) De ända som inte var bra var att hon hoppade snett. Men fick en övning av Björne som jag skulle öva på, så hoppas hon rättar till sig.


Jullan på terräng banan =) Längar så tills man kan rida där!

I dag har jag hjälpt Emelie och Polan att hoppa lite. De gick riktigt bra =) Tycker de är jätte kul att hjälpa andra med sina hästar. Träningarna på måndagarna går super, tycker jag i alla fall. Vet inte vad mina elever tycker men hoppas de tycker likadant.


De där hindret är inte att leka med. De krävs mycket träning och lite dumhet innan man kan hoppa de =)

Vill ha vår med inte sa vädret nu blir de galoppträning i snö i stället, men de är ju bättre än is. Så man ska inte klaga =)

I morgon åker mamma, papap och lillebror Isac till varmare brädgrader och jag får stana hemma. Någon måste ta ha hand om allt hemma! Men hade gärna följt med och solat och badat lite =)

Snart börjar tävlingarna, i helgen drar de igång. Då åker Loppan, Capitis och Caspino till Linköping för dressyr tävling. Alla hästarna ska gå Msv C. De kommer bli jätte roligt att få tävla igen efter ett så långt uppehåll. Även om de bara är dressyr, så får de duga tills fälttävlans säsongen drar igång =)


Malins och mitt resultat efter en helg med de tyska hästarna. Två vinnster, två andraplatser, en tredjeplats, en fjärdeplats, två femteplatser och fyra andra placeringar. En lyckad helg helt enkelt. Hoppas de blir så i år =)

Nähe nu måste jag fixa lite i hemmet, kan inte sitta här hela kvällen !!

Hejsvejs =)

Sälen

Tjena hallo!

Äntligen ska jag skriva ner några ord om mitt liv.

Börjar med min mini semester i sälen. 4 dagars ledigt stod framför mig så härligt. Föra helgen var vi 8st som hyrde en stuga uppe på Hundfjället. Stugan var jätte mysig hade kunnat stanna inne hela helgen, men mina kära vänner drog ut mig i backen. Fredag och Lördag blev de några åk, mest i barnbacken och sedan ökade jag svårighetsgraden till de röda backarna =) Kan inte säga att jag åkte skidor, snarare tog jag mig ner och satt liv rädd i liftarna. Men vädret var fint och jag hade de väldigt lugnt och skönt och de var de jag behövde =) Sist innan vi åkte hem så åkte vi isgocart, de var riktigt roligt.

Frukost bordet =)

Jag på språng ut i backen =)

Peter och jag i liften

Tjejerna som var med,Lina är de som saknas!

Här hemma flyter de på som vanligt hästarna är pigga och vill ha vår. Så de kan få ut och galopp träna men än så länge så får ridhuset duga. Utebanan var väldigt bra för lite galopp i dag, så där fick de flesta springa lite dags solen.

Nästa vecka börjar träningen för Hans och Björne ska bli riktigt roligt att komma i gång med ordentlig träning. Sedan är de dax för årets första tävling som kommer bli nästa helg i Linköping. Regional dressyr med Loppan, Capitis och Casper alla ska gå Msv C.

Nu blir de lite mat som Peter har lagat, ska bli jätte gott =)

Hej då på er!!


RSS 2.0