Träning träning!!

Hej hallo!!

Nu var vi här igen, att jag inte har skrivit på länge. Ska försöka berätta lite vad jag har gjort de senaste veckorna. Som ni kankse förstår har mina veckor mest bestått av hästar =)

Kan börja med att säga att jag och mamma var nere i Skåne med Capitis och tränade för Linda Algotsson. De var en anordnad träningsdag med Mellantruppen. Gå gärna in på vår hemsida mellantruppen.se ! Träningen bestod av bommar bara bommar i olika vinklar och linjer. Kan säga att de var väldigt jobbigt. Med hjälp av ändast höft, ben och överkropp skulle hästen gå i en bra balans och svänga dit vi ville. Handen skulle bara hålla tyglen. De låter inte jätte jobbigt och de såg inte så farligt ut. Men efter en timme så var både hästar och ryttare helt slut. De var verkligen en behövlig träning. Tyvärr fick jag inte med kameran så har inga bilder från vår dag på Önnestadgymnasiet.
Vi kommer farmöver ha träningar för Linda och även Elisabeth Lundholm. Och när våren är här så ska vi ut på terrängbanan =)


Loppan i CNC3* på en lerig banhoppning =)

Har även börjat arbeta med vår 3-åring London. Han är så snäll, har skrittat på honom några steg. Tror de kommer gå lätt att fortsätta utbilda honom, de få vi hoppas i alla fall =)

Måste också säga att jag har börjat gymma i Forserum. Peter är min personliga tränare utan han hade jag varit lost =) Men kan säga att han inte är snäll, är de träning så är de!! Men de är bara bra så de händer nått och man ser en skillnade =)

Mina träningar började i går (måndag) första träningspasset för dom blev att få kontroll på gas och broms. Vilket inte är de lättaste men alla gjorde ett bra jobb. Jag tycker de var jätte roligt att börja ha träningar och kul att hjälpa andra =)


Här är en bild på min tränare Hans som har hjälpt mig under detta år med stora framsteg. Tack!


Nu blir de en liten stund i soffan innna sänger roppar på mig!!

Sjukling!!

Tjena!!

Kommer börja med att gnälla lite.
Sitter hemma och är sjuk, har ont i hela kroppen. Tror jag har åkt på influensan, inte roligt. Hoppas jag är bättre i morgon. Så i dag fick hästarna lite ledigt men de tyckte de nog bara var härligt. De är inte roligt att rida på isgata ändå.

I Lördags startade vi grill säsongen för 2011. Med härliga vänner tände vi grillen mellan snövallarna. De blev riktigt gott. Nu längtar jag ännu mer till sommaren =)


Så här såg de ut i sommras när Peter grillade!

Fredag och Lördag var de träning för Jens Wickström hemma ridhuset. Jag fick en plats i sista minuten, vilket var jätte bra. Känns som man behöver komma i gång med träningen. Att någon säger till vad som är fel och petar på små saker man inte tänker på själv. Första dagen var de Jullan som fick hoppa lite, hon var super fin. Vi hoppade mycket små hinder, där dom fick ta i med bakbenen.

Lördagen var de Capitis tur att hoppa. Jag var lite spänd på hur han sklle vara. Men de gick som en dans med honom också. Jens och jag var överens om hur han skulle ridas, så de kändes jätte bra.


Jullan i sommras=)

När jag ser alla bilder i från olika tävlingar, blir jag galen för att jag inte får tävla nu!!!

Nu ska jag inta soffläge och tycka lite sund om  mig själv ;)

Hej då vi hörs snart igen !!

Nytt år!!

Hej hej!!

Nu är de nytt år och nya möjligheter.

Hoppas ni haft en trevlig julhelg och ett fint firade inför de nya året. Det har i alla fall jag haft och nu är min ledighet slut. Även om jag inte hade någon men men ;) Nu är de full fart mot tävlingarna som börjar i februari.

Inför säsongen 2011 har jag 7 hästar som jag ska tävla, om inte någon säljs som jag hopps på.
En nykomling har kommit tillstallet det är Capitis. Hele'n Svensson har ridit honom innan och nu ska jag tävla honom under säsongen i fälttävlan.

Capitis in action =)

Alla hästar har blivit ett år äldre nu efter nyår. Så min små unghästar har nästan blivit rikitgt hästar =p Hoppade några av dom i dag, riktigt duktiga var de. Längtar så tills tävlingarna drar i gång. 

Jag kommer börja ha träningar hemma i våret ridhus. Första tränings passet är den 24/1 med en ponny grupp och en storhäst grupp. Ska bli jätte roligt att få hjälpa andra med deras ridning och hästar. Hoppas ryttarna kommer ha lika roligt =)


Så här glad lan man bli om de går bra!

Nu ska jag inta soffan efter en lång dag i stallet, med mina snälla fyrbenta arbetskamrater =)

Hej då!
Hoppas jag kommer hinna skriva lite oftare, än vad jag har gjort tidigare.
RSS 2.0