Vatten krig =)

Hej hopp!

Idag kom sommaren tillbaka hitt till oss i Tyskland! De var väldigt härligt att kuna rida i solen utan att frysa och bli blöt. Men blöt blev ja i alla fall, för ja har så snälla vänner här nere =p. När jag bara hade kvar att hämta två hästar i från skritten innan lunch, så hade tjejerna från Peter (Sara, Sofia, Anneke) listat ut nått jätte bra tyckte dom. När ja kom och skulle hämta hästana mötte ja de listiga flickorna med varsin hink i handen. Först tänkte ja att de skulle tvätta staketet, men när ja frågade va de skulle hitta på så fick ja inget svar. Då misstänkte ja vad de skulle hitta på, men innan ja han reagera så hade ja fått alla tre hinkarna över mig och ja var helt blöt. Sen när ja tittade upp så var alla fyra blöta då hade de haft vatten krig i stallet och skulle komma över till mig och strida lite.

Men de var inte slut för dagen, sen på eftermiddagen så hade de lekt med vattenslangen och ordnat packter mellan varandra. De hade inte jätte mycket att göra i dag hos Peter, unghästarna har tagit de lite lungt de senate dagarna. Så när man inte har nått och göra så får man skaffa sig de, så de har varit full rulle här hela dagen.

Igår var ja, Malin, Sara och Sofia i Kiel, man kan säga att de var fest i hela stan, med massa marknader och olika scener som olika band uppträde på. De var jätte roligt att gå omgring där så de blev sent även denna kvällen så nu ska jag snart försöka sova in några missade timmar, tur att ja är ledig i morgon då kan ja sova länge ända till 9.

Hej hopp i galopp!!!!Förberedelser inför midsommar =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0