Runsten

De var en varm och solig helg uppe i Stockholm när Rusten anordnade internationella tävlingarna och finalen i Svenska cupen! Heaven och Alba gick sina andra internationella starter. Alba var inte riktigt med i dressyren, myckt irriterad av alla flugor så de var inte den bästa uppvisningen vi har gjort. Men vi fick ihop 54 staff vilket var helt ok med tanke på hur hon gick!

På med den varma fracken inte konstigt att man svettades i överflöd!!!!!!

Albas hoppning gick lite bättre, hon hoppade jätte fint hela bannan tyvärr föll sista bommen. Men de gör inget känns skönt att hon är i så fin form:-)
Albas terrängbanan var fin och välhoppad men absolut den svåraste banan Alba har gått. Tyvärr fick vi ett stopp i början av banan på den omtalade runstenen. De är ett hinder som ser ut som en sten med ett litet hål i mitten som man ska hoppa igenom. När jag kom emot hindret så fattade inte Alba alls vad hon skulle göra. Sen när hon fick titta på de så gick de bättre nästa gång, sen gick hon resten av banan felfritt hoppade jätte fint.Känns väldigt skönt att hon klarade alla svårigheter :-)




Heaven gjorde en av sina bästa tävlingar en fin dressyr fick staffen 55 lite snålt tyckte jag. Domarna var väldigt ojämna....Men huvudsaken är att känslan är bra :-) Hoppninge gick som tåget hon hoppade som vanligt kanon och gjorde en felfri runda :-)
Terrängen var även i den CIC1* kanska svår men väldigt välhoppande och fina hinder. Heaven gjorde en kanon runda galopperade på bra och var uppmärksam på vad jag ville. Detta resulterade till en felfri runda inom tiden :-) Alla terrängrundor hon har gjort i år har slutat på samma sätt ;) Hon slutade på sin dressyr staff vilket räckte till en 7.e plats i klassen och vi blev 2.a i svenskacupen som har pågått hela året:-) Heavens första internationella placering, är säker på att de inte var den sista ;)














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0