Fina priser

Nu är tävlingsdagen i Örebro över. Den var lång men givande, klockan ringde 3.00. 3.45 åkte vi från stallet med Happy, Havanna och Stella. Mamma och Kajsa var med och såg till att allt fungerade mellan mina 9 uppsittningar. Nää.... 10 uppsittningar!! Stella gjorde så att jag fick känna på den hårda grusvägen till framhoppningen.. (hon gillar inte vita ponnyer som kommer fram bakom buskar) Happy var först ut 8.00, vi gjorde kanske inte vår bästa dressyr. Hon var väldigt rädd för ridhusvägarna och då blir de svårt att rida ett program.. men vi tog oss genom men poängen blev inte så bra vi slutade på 58 straff. Men de tog hon upp med en felfri hoppning.
Havanna var nästa häst. Hon gjorde en super dressyr, jag hade henne precis där jag ville ha henne och de resulterade med 41 straff =) Tyvärr föll två bommar i hoppningen ( får skylla på ryttaren ) De var ände en av de bättre rundorna jag har ridit på henne. Hon var lugn och avslappnad och hoppade fina språng.
Stella sist ut för dagen, gjorde en jätte fin dressyr med beröm från domaren på vägen ut =) Poängen blev 48 straff och hon fortsätter att hålla sin nolla i banhoppningen =) Helt otroligt, man bara väntar på att första nerslaget ska komma... eller inte =)
Först delen avklarad, nu MAT.... sen dags för terräng =) Havanna var först ut, hon gjorde sin första start i lättklass. Vilket är lite spännande i terrängen med några smalhinder. Vet ju inte riktigt hur hon reagerar med tanke på att man kan räkna gångerna hon har varit på en terrängbana på en hand =) Banan såg fin ut så de vara bara att köra.. och de gjorde vi!! Hade en fantastisk känsla hela vägen runt. Kom i mål med noll fel man kan inget annat än att LEEE =) Detta resulterade i att hon även vann sin första lättklass!!! =) Tycker de kan fortsätta så i framtiden oxå ;) Nu till 4-åringarna Happy var först ut i debutanten. Lite spänd och vinglig, så vi kom i mål med ett stopp men tar med denna runda som träning inför nästa helg då det är Breeders nere i Flyinge. Hon blir lätt spänd när hon inte har varit ute på länge men hon var väldigt pigg och de kändes som hon tyckte de var väldigt roligt att vara på tävling igen =) Stella sist ut av alla starter. Då kan ni förstå att de var en lång dag, red allra först och allra sist... men men vad gör man inte!!! Tillbaka till Stellas terräng. Hon gjorde en super runda inom tiden, några saker var lite läskiga men säger ryttaren att vi ska hoppa så hoppar vi ;) detta gjorde att vi åkte upp i listan och slutade 2:a duktiga lilla häst =)
En lång dag var till enda med fina priser och nya erfarenheter med hem =) Tack mamma och Kajsa som hjälpte till hela dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0