Solsken och uteservering =)

Tjaba tjena=)

Nu är ännu en dag snart slut här nere i Tyskland. Det har varit en helt underbar dag, med massa sol och värme. Tror de har varit ca 17-18 grader här i dag och helt vindstilla. Efter som både Sara och Malin J var lediga i dag så hade vi planerat in ett besök i Flensburg. Så vi red våra hästar på fm. Loppan fick gå dressyr på ett fält där peter och Malin har ställt upp en dressyr bana, med dressyr staket. Så de var perfekt att träna program där i dag. Hon gick jätte fint väldigt lugn och tyckte de var riktigt roligt tror jag! Casper fick ännu denna dag gå på terräng banan, måste passa på när man är här. Även han var jätte fin och hoppade allt avslappnat och lugnt.


Loppan redo för ett terräng pass!!

I går var både Loppan och Casper uppe på terräng banan. Loppan tycket de var fantastiskt roligt att hoppa terränghinder. Hon fick hoppa fram på de mindre hindren, sen gjorde jag en liten bana med de större. Hon hoppade jätte fint, viste precis vad hon skulle göra och de känns att denna häst har något extra ;)

Casper var även han jätte duktig, han fick också hoppa en liten bana som jag listade ut så smidigt. De är jätte roligt och rida på denna terräng banan. De finns så mycket olika typer av hinder, så de är väldigt lätt att hitta på olika banor =) Han var lite spänd i början men sen när han förstod att de inte hände nått så började han slappna av och hoppa jätte fint. Nu har han börjat få en fin kurva över hindrena, innan brukade han bara kasta sig över och springa efter. Så jag är otroligt nöjd med honom =)


Loppan uppe på terräng här kan man se några av hindrena =O)

Åter till dagens vistelse i Flensburg. De första vi gjorde när vi kom var att sätta oss på en uteservering, mitt i solen och beställde jätte god mat. Sen satt vi där och hade de väldigt gött =) Efter en stund när vi kände att nää nu måste vi röra på oss, så gick vi och tittade lite i butikerna. Men sedan kom vi på den goda ideen att vi skulle äta glass. Då hittade vi en glassbar och beställde in de godaste glaserna vi någonsin har ätit =) Sen var vi mätta och nöjda efter en väldigt härlig dag i solskenet.

Sen blev de ännu en promenad med Loppan och Casper innan de fick gå och sova.

Casper myser i solen=)

Nu blir de nog sängen de var en lång kväll i går. De blev en sväng in till Flensburgs ute ställa Maxi Disco, innan de hade vi sjungt karioke på en pub i närheten. Vi hade de väldigt trevligt precis som vi brukar ha när vi är på party i Tyskland =)

God natt höres i mon!!!

Kommentarer
Postat av: pappsen

ser att Casper fått otursboxen,solen verkar lysa utan hejd, kan väl inte vara bättre.Har vältat ut alla mullsorkshögar på "terrängbanan" här hemma.

Ha de gott o njut vi ses

2010-04-15 @ 21:42:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0