Hästar hästar

I går måndag var jag och Tesa från sallet i Mantorp för att hoppa lite terränghinder: ) Jag red Havanna: ) ViOle testa lite vad hon kunde och både jag och Tesa blev glatt överraskade! Hon hoppade kanon inga problem! Coffin, smalhinder, uthopp i vatten lekte hon över som om hon alltid har varit fälttävlanshäst: ) Nästa tävling för henne får hon gå lätt klass, kommer bli roligt att jobba med henne upp i klasserna: )


En bild från Åkerbo på Stella som även hon utvecklas i rasande fart: ) Glömmer lätt att hon bara är 4 år!

Sommaren går mot hösten

Nu känns de som att sommaren snart är över och vi går mot hösten (som faktiskt kan vara lite mysigt)
Stella var ute på en liten oplanerad tävling i går: ) Det var fint och varmt när vi åkte hemifrån. .. men sen öppnades himlen! !! Men fina Stella gjorde ett två toppen rundor, utan att röra en bom!!! Hon blir bara finare o finare och roligare o roligare att rida: )Mellan klasserna var de uppehåll: )

Lite av allt

Har inte riktigt haft insperationen att skriva så mycket här på sista tiden. Men ska försöka bättra mig :) Har tävlat ändel i sommar med blandade resultat. Men nu väntar tre helger utan tävlingar.. om jag inte åker med Stella på söndag till en lokal tävling här Forserum !! Kan inte hålla mig ifrån tävlingarna;)
Tanken var att jag och Peter skulle till Grebbestad i helgen, men när man är ute på tävlingar hela helger kan de vara rätt skönt att bara vara hemma en helg!!

Terräng film

Här kan ni se alla ryttarna från terrängen i den CIC2* klassen. Mig kan ni se i slutet vid 1:29 =) Inga stil poäng på denna rundan kan jag bara varna för.... ;) men vi kom i mål med noll hinderfel =) Mer om tävlingen kommer komma upp senare =)

Filmer

Nu kommer en hel hög med filmer från Runsten och Åkebo =) Det kommer fler filmer =)

Tävlingarna i Åkebo

Ligger i gräset och tar de rätt lugnt! Tänkte passa på att skriva lite om gårdagens tävlingar i Åkebo :-) Havanna och Stella skulle ut på sin första riktiga fälttävlans tävling, allt var lite nervöst... Ingen av dom har sett ett dressyrstaket så förväntningarna var inte så stora! Vi åkte dit för att testa lite. Ocb de gick ju rätt bra...!!! Stella gjorde en lugn och fin dressyr på 45 staff... jag slog mitt personbäsa :-) Känns ju bra och göra de på en 4.åring som gick sin första dressyr start!!! Sen gjorde hon en kanon fin hoppning! Inte haft ner en bom på alla sina starter... Havannas tur... hon gjorde en prick fri dressyr och fick 41 staff.....!!!! Höjde mitt personbästa IGEN!!! Även hon gjorde en kanan runda med noll fel:-) Inför terrängen låg jag 1.a och 3.a kändes rätt bra, men viste att terrängen kunde gå hur som helst!! Stella först ut gick som ett spjut inget tittig så vi gick i mål 1 sekund över tiden :-) Duktiga lilla Stellabus!!! Havanna viste nu precis vad hon skulle göra så de var bara att styra och hålla sig kvar i sprången både över och efter hinder ;) Det gick lite väl bra så fick 2 straff för att jag red för fort men hade så stort försprång så Havanna vann sin debut ändå!!!! :-) Och Stella blev 3.a !!!! :-) Vilka fina hästar jag har i stallet nu :-)
RSS 2.0